دیزل ژنراتور اضطراری چیست؟ 

دیزل ژنراتور ها با توجه به شرایط استفاده ی مصرف کننده ها در ۳ حالت کلی ذیل مورد استفاده قرار می گیرند.

استفاده

دیزل ژنراتور در شرایط اضطراری یعنی  در زمان نبود برق ملی یا تولید شده در نیروگاههای کشورمان .
استفاده

دیزل ژنراتور در شرایط دائم یعنی  در مکانهایی که کلا برق ملی وجود ندارد و یا هزینه انتقاق بسیار زیاد است.
استفاده

دیزل ژنراتور در شرایط پیوسته ما در این نوشتار به تعریف نیروی اضطراری در دیزل ژنراتور ( Standby ) می پردازیم و در مطالب بعدی به دو مورد دیگر اشاره می کنیم.

نیروی اضطراری در دیزل ژنراتور یا به لاتین استندبای به معنای حداکثر توان ارائه برق یک

دیزل ژنراتور است که از مشخصه های بسیار پرکاربرد در صنعت می باشد. یک ژنراتور برق اضطراری برای مناطق مسی، پزشکی و سامانه های حیاتی بیمارستان ها یا برای یکسان سازی مصرف در ساختمان های عمومی، فرودگاه ها و حتی کارخانه های تولیدی استفاده می شود. این دستگاه ها به طور معمول در شرایط اضطراری مثل قطع برق موقتی و یا برای کمک تا وصل شدن مجدد برق در ساختمان ها قرار می گیرند.

عامل تولید (فاکتور بارگیری) کمتر از 85.5٪ و قابل اعتماد بودن بسیار بالا و عدم Overload این دستگاه ها را برای مصارف ویژه مورد استفاده قرار می دهد. ژنراتور برق اضطراری در مکان هایی که در رابطه با سلامت و امنیت انسان ها هستند کاربرد بسیار زیادی دارند به مانند: هتل ها، فرودگاه ها و مراکز اطلاعاتی. برای همه این محیط ها دستگاه هایی وجود دارند که برای شرایط ضروری و خاص مورد استفاده قرار می گیرند. این ژنراتور ها که که حداکثر یک ساعت به ازای هر ۱۲ ساعت حدود ۱۱% افت عملکرد پیدا می کنند مشخصا برای پاسخ گویی سریع در بازه زمانی کم طراحی شده اند. مولفه تولیدی (فاکتور بارگیری) این ژنراتور ها نیز کمتر از ۸۵% می باشد.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها